Παρουσιάσεις σε Πρέβεζα και Φιλιατρά για τα κηπευτικά

Η εταιρεία Αγροτικός Οίκος Σπύρου πραγματοποίησε παρουσιάσεις στην Πρέβεζα και τα Φιλιατρά τον Οκτώβριο, με θέματα που αφορούν την εμπορική και τεχνική διαχείριση των προϊόντων και την παρουσίαση νέων υβριδίων.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα την Τρίτη 10/10/2017 και στα Φιλιατρά την Πέμπτη 12/10/2017 από το διευθυντή πωλήσεων και marketing της εταιρείας Δημήτρη Βασίλα και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Δελημπαλταδάκη, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους τομεάρχες Δημήτρη Μπακόλα (Δυτική Ελλάδα), Κώστα Κρυπωτό (Δυτ. Πελ/σος, Ζάκυνθος & Κεφαλονιά) και Μάνο Λάβδα (Αττική, Βοιωτία & Εύβοια). Παρουσιάστηκαν εμπορικές προοπτικές των κηπευτικών, νέα υβρίδια που δίνουν διεξόδους στα προβλήματα των παράγωγων, καθώς και θέματα που αφορούν τη σωστή επιλογή υποκειμένων σε εμβολιασμένες τομάτες.

Στις ομιλίες παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της εταιρείας Αγροτικός Οίκος Σπύρου και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την καλλιέργεια και την εμπορική διαχείριση των κηπευτικών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν και να ευχηθούμε σε όλους μια ομαλή και προσοδοφόρα καλλιεργητική περίοδο. 

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στην Πρέβεζα

 

 

 

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση στα Φιλιατρά